ESPORTS

Un atleta demana ajuda per canviar-se el tatuatge de "Tokyo 2020"

La resposta dels seguidors ha estat controvertida i, fins i tot, més d'un ha fet enfadar l'esportista

Actualitzat

 

Després de l'anunci oficial per part de Comitè Olímpic Internacional sobre el fet d'endarrerir els Jocs Olímpics de Tòquio a causa de la pandèmia per Covid-19, no només la preparació dels atletes es modificarà, sinó que també influeix en alguns aspectes de la seva vida privada. L'atleta paraguaià Derlys Ayala va decidir tatuar-se les famoses anelles olímpiques acompanyades de la frase "TOKYO 2020" després d'aconseguir la seva classificació a la prova de Marató.

 

Amb l'ajornament dels Jocs Olímpics de Tòquio, Ayala ha demanat ajuda per modificar el seu tatuatge amb la nova data de la celebració olímpica.

 

 

Alguns seguidors han suggerit al competidor olímpic afegir alguns altres elements per dissimular el zero, però altres se n'han mofat i han fet enfadar el mateix atleta.

 

 

Però el disseny del tatuatge de l'atleta paraguaià, que va aconseguir la seva classificació a Buenos Aires, Argentina, té encara l'esperança de salvar-se, ja que el COI va informar que, encara que els Jocs Olímpics es duguin a terme l'any que ve, el nom de l'edició seguirà sent el mateix.

 

 

Anar al contingut