Wenger durant l'entrenament previ al partit de tornada dels vuitens de final de Champions (Reuters)

Un Arsenal en hores baixes s'aferra a un miracle davant d'un Bayern que es troba en un gran moment

El 5 a 1 de l'anada sembla un resultat massa ampli perquè el club londinenc pugui remuntar. Wenger, molt qüestionat, ha dit que l'equip "mostrarà orgull i compromís" els 90 minuts.

Joan CaubetActualitzat

L'Arsenal d'Arsène Wenger s'aferra a un miracle per poder remuntar el 5 a 1 de l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions a l'Allianz Arena davant del Bayern de Munic de Carlo Ancelotti. Els "gunners" no passen pel seu millor moment i amb la dolorosa derrota d'aquesta setmana a Anfield per 3-1, han perdut quatre dels últims sis partits.

A l'altre costat es trobaran tot el contrari, un Bayern que no coneix la derrota des de fa 19 partits, a més quasi tot són victòries, disset per només dos empats. Els d'Ancelotti arriben de guanyar en lliga dissabte al Colònia (0-3) i més tranquils després d'haver-se distanciat una mica més del seu principal perseguidor, el sorprenent Leipzig.

Arsène Wenger, molt qüestionat durant tota la temporada, ha destacat que el seu honor està en joc i hauran de "mostrar orgull i compromís". També creu que la clau pel partit d'aquest dimarts està en "marcar ràpid" i "sortir a l'atac". L'Emirates Stadium acollirà un partit molt marcat per la segona part del de l'anada, on el Bayern va fer fins a quatre gols, i tot i que és molt complicat l'entrenador "gunner" ha assegurat que l'equip competirà els 90 minuts.

L'Arsenal, de caure en el global de l'eliminatòria, seria la setena vegada consecutiva que no passa dels vuitens de final. Wenger no podrà comptar amb Santi Cazorla, Mohamed Elneny, ni el mitjapunta alemany Mesut Özil. Això sí, el tècnic francès recupera a Aaron Ramsey, encara que no estarà en l'onze inicial. Per part del club alemany, el capità Philip Lahm serà baixa per sanció (acumulació de targetes) i el seu lloc l'ocuparà Rafinha.