Janny Sikazwe xiula el final del partit al minut 85'
Futbol

Un àrbitre de la Copa Àfrica xiula el final dues vegades diferents abans dels 90'

L'àrbitre zambià ha assenyalat el final del partit al minut 85 i, després de la correcció del VAR, ho ha tornat a fer al minut 89:50

Actualitzat

Al partit d'aquest dimecres entre Tunísia i Mali de la fase de grups de la Copa Àfrica ha passat un fet excepcional. L'àrbitre del partit ha assenyalat el final del partit al minut 85, quan encara faltaven cinc minuts perquè es complís el temps reglamentari. Davant de les protestes dels tunisians i ser avisat del seu error, ha reprès el matx.

Dos minuts després de la represa, al minut 87', Bilai Toure, jugador de la selecció de Mali, ha estat expulsat en una jugada on ha hagut d'intervenir el VAR. A més, en la segona meitat, el partit s'ha interromput diverses vegades, ja que s'han realitzat nou substitucions. Malgrat tot el temps que s'ha perdut, Janny Sikazwe, l'àrbitre principal, ha tornat a xiular el final del partit deu segons abans que es complissin els noranta minuts de temps reglamentari.

 

Aquesta última senyalització ha estat la definitiva i ha provocat una gran revolta contra l'àrbitre per part dels entrenadors tunisians davant la incredulitat del que acabaven de presenciar.

 

Anar al contingut