Prepelic ha donat la victòria al Joventut amb un triple estratosfèric (@Penya1930)
Bàsquet

Un al·lucinant triple de Prepelic dona la victòria al Joventut contra el Darüssafaka (85-82)

L'eslovè, que no havia fet un bon partit, ha anotat des de prop de la seva cistella en un llançament que passarà a la història del club verd-i-negre

Actualitzat

El Darüssafaka ha demostrat a l'Olímpic que és un equip d'Eurolliga: sòlid, amb molt talent. Però el Joventut ha evidenciat que en l'Eurocup es transforma i ofereix el seu millor rostre. El partit ha estat molt igualat i no parava de fer la molla cap a un cantó i cap a un altre: cap dels dos equips ha fet la sensació de poder tancar el partit.

Destacar Xabier López Aróstegi. El getxotarra, que tornava d'una lesió, ha estat el millor dels badalonins, amb 17 punts i una gran solidesa en el llançament. I quan tot semblava que el 82 a 82 seria el resultat definitiu després que el Darüssafaka fallés el seu darrer llançament, Harangody li ha passat la pilota a Prepelic i aquest ha fet un "buzzer beater" espaterrant.

Constatar també que gran part de l'afició badalonina ha mostrat el seu desacord amb el silenci del club que presideix Juanan Morales, respecte a la sentència del Tribunal Suprem.

 

Anar al contingut