L'àrbitre ensenya el ganivet que duia un aficionat
Futbol internacional

Un aficionat salta al camp durant un partit per intentar apunyalar un jugador rival

L'escena s'ha viscut al Brasil, durant un partit de la Copinha de categoria juvenil

Terrorífica escena durant un partit de les semifinals de la Copinha que disputaven el Sao Paulo i el Palmeiras de categoria juvenil, quan un aficionat va saltar al camp amb un ganivet per atacar un jugador de l'equip rival.

El transcurs de la segona meitat, un seguidor de l'equip local va saltar al terreny de joc amb les pitjors intensions, però els jugadors del Sao Paulo van aturar-lo abans que passés una tragèdia. Mentre els agents de seguretat s'enduien els aficionats que hi havia al camp i es produïa una pluja d'objectes des de la grada, un jugador del Palmeiras va trobar un ganivet a terra i l'hi va entregar a l'àrbitre.

César Saad, delegat de la Comissaria per a la Repressió de Delictes d'Intolerància Esportiva (DRADE), va explicar els fets.

"En el descompte, dos seguidors van envair la pista, un d'ells va pujar i va agredir físicament un atleta del Palmeiras, i el segon seguidor que practicava la invasió va ser contingut pels mateixos jugadors del Sao Paulo. En el mateix moment, alguns objectes van ser llançats al camp. Intentem identificar imatges de la premsa i els aficionats, les càmeres de l'estadi i després de molta anàlisi, escoltant àrbitres i esportistes, ens vam adonar que juntament amb els altres objectes, el ganivet estava tirat sobre la gespa"

Tot i els esdeveniments, el partit es va reprendre i el Palmeiras va guanyar 0-1 i es va classificar per a la final del campionat.

Anar al contingut