L'espectacular canvi físic de Christopher Huerta en només un any
NBA

Un aficionat dels Lakers s'aprima 80 quilos en un any inspirant-se en la figura de Kobe Bryant

Christopher Huerta, un jove californià de 28 anys fanàtic dels Los Angeles Lakers, ha passat de pesar 173 quilos a només 91 seguint la mentalitat de la Mamba negra

Christopher Huerta, un jove californià de 28 anys fanàtic dels Los Angeles Lakers, ha estat capaç d'aprimar-se 80 quilos en només un any gràcies a la inspiració i l'exemple de superació de Kobe Bryant, que li ha servit de referent ideal per fer front als seus problemes d'obesitat. A través de la mentalitat de la Mamba Negra, com ell mateix ha definit el seu procés per perdre pes, Huerta ha passat de pesar 173 quilos a només 91 en una espectacular transformació física que ha compartit a través del seu compte d'Instagram.

Al juny del 2016, aquest fan incondicional dels Lakers i de Kobe Bryant, pesava més de 170 quilos i gràcies a una mentalitat inspirada en l'estrella de l'NBA, que va morir fa uns mesos en un tràgic accident d'helicòpter, espera servir d'inspiració per altres persones que tinguin problemes de sobrepès i vulguin aprimar-se.

 

Huerta ha explicat en declaracions al mitjà nord-americà Today la importància de la figura de Bryant en la seva decisió de perdre pes i posar-se en forma.

"Quan Kobe es va trencar el tendó d'Aquil·les va pensar en deixar-ho tot. Així que vaig pensar en perdre 50 quilos de la mateixa manera ... Tot el que puc fer és treballar dia a dia. La 'mentalitat Mamba' tracta de millorar-te a tu mateix. Em vaig posar petits desafiaments que anava superant un a un per aconseguir alguna cosa més gran".

A base de dieta, exercici i moltíssima perseverança i esforç continuat, el jove ha aconseguit lluir ara un aspecte sa i musculat.

"No ho hagués aconseguit si no m'hagués adonat del seu exemple, la forma en què ell veia les coses era dient 'vull ser el millor'. Aquesta és la mentalitat que vaig haver d'adoptar per aprimar-me: vull ser el millor en perdre pes ".

Anar al contingut