Copa del Rei

El Betis supera el Sevilla en el derbi més polèmic dels darrers anys (2-1)

Un gol de Canales ha donat el pas al conjunt bètic als quarts de la Copa del Rei en un Benito Villamarín sense públic

Redacció Esport3Actualitzat

El Betis ha aconseguit eliminar el Sevilla en la segona part del derbi andalús de la Copa del Rei. En un Benito Villamarín sense públic pels incidents de dissabte, els de Manuel Pellegrini han aconseguit fer el 2-1 gràcies a un gol de Sergio Canales. Els sevillans no han tingut resposta i han acabat eliminats de la Copa.

La tensió ha estat present des del primer moment. El conjunt sevillà no estava gens content per la reacció que van tenir alguns futbolistes del Betis, que van carregar contra Lopetegui i Jordán per exagerar la lesió del jugador i provocar la suspensió del partit.

 

Agressió a Joan Jordán

Era el minut 38 de partit, quan Nabil Fekir va fer el gol de l'empat al derbi andalús de la Copa del Rei. Totes les mirades estaven posades en el jugador del Betis, que va fer un autèntic golàs olímpic, però en el moment de la celebració, Joan Jordán va rebre l'impacte d'un pal. L'objecte el van llançar des de la grada i el jugador va necessitar assistència mèdica.

El col·legiat del partit, De Burgos Bengoetxea, va parar el duel. Després de diversos minuts comentant l'acció amb el delegat del Betis, l'àrbitre suspenia el partit.

En l'àmbit esportiu, el duel entre el Betis i el Sevilla estava sent un gran partit. El derbi sevillà va començar amb un Betis molt agressiu i generant moltes ocasions sobre la porteria rival. Els de Julen Lopetegui, però, es van avançar pràcticament en la primera oportunitat que van tenir. Rematada del Papo Gómez des de la frontal per inaugurar el marcador.

Era el minut 34, i quatre més tard, va arribar el gol olímpic de Nabil Fekir. El francès va desfermar la bogeria al Benito Villamarín, fins i tot, massa. Mentre tot l'estadi estava celebrant l'empat, un aficionat va llançar un objecte a Jordán que va donar lloc a la suspensió del partit.  


Aquesta és la seqüència dels fets

La història es repeteix

No és la primera vegada que un Betis-Sevilla s'ha d'aturar per l'agressió d'un aficionat bètic. L'any 2007, també en una eliminatòria de Copa del Rei, l'àrbitre Undiano Mallenco va haver d'aturar el partit quan una ampolla plena d'aigua va impactar en l'aleshores entrenador del Sevilla, Juande Ramos. El tècnic va sortir del camp en llitera, amb problemes de respiració i va haver de passar una nit a l'hospital. L'aficionat en qüestió va ser condemnat a pagar una multa, a indemnitzar Ramos i se li va prohibir entrar a qualsevol espectacle esportiu durant dos anys.

Juande Ramos abandona en llitera el Benito Villamarín
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut