Barça

Samuel Umtiti signa la renovació fins al 2023

El central francès ha firmat la continuïtat al club blaugrana per 5 temporades més i amb una clàusula de rescissió de 500 milions d'euros

Actualitzat

Fins al 2023. Samuel Umtiti i el FC Barcelona seguiran units cinc temporades més després que aquest matí s'ha oficialitzat la continuïtat en un acte amb la presència del president del Barça, Josep Maria Bartomeu; l'home fort del futbol, Pep Segura, i el nou representant del jugador, Arturo Canales, una figura imprescindible per entendre l'acord final després que no fa gaire una oferta del Manchester United fes trontollar el futur blaugrana del defensa francès.

La nova clàusula de rescissió passa de 60 a 500 milions d'euros.

Umtiti, que està concentrat amb la seva selecció per afrontar el Mundial de Rússia, s'ha mostrat eufòric:

"Soc molt feliç. El meu entorn sap que soc del Barça des de petit i que, per tant, puc dir que el somni que tenia de nen continua. Sento que el Barça és el millor club del món i, a més, és casa meva."

També s'ha mostrat molt agraït amb el club per haver confiat en ell. "En dos anys he crescut molt. Entrenar i jugar al costat de Messi i dels millors futbolistes del món m'ha permès ser ara al Mundial. Mai he pensat a marxar", ha dit, sense voler entrar en el capítol econòmic per justificar la seva decisió.

El defensa francès, de 24 anys, també ha repassat l'actualitat blaugrana. Sobre la possible arribada d'Antoine Griezmann ha dit:

"És un jugador fantàstic que ajudaria qualsevol equip, però jo, amb ell, només parlo de la PlayStation i de menjar. No sé què farà". Preguntat sobre si l'arribada de Griezmann al Barça podria comprometre el futur d'Ousmanne Dembélé, Umtiti ha volgut recordar que "a la selecció francesa juguen plegats i s'entenen molt bé."

Sobre la possibilitat que el jugador del Sevilla Clement Lenglet, també compatriota seu, aterri a can Barça, ha dit que "l'he seguit molt i m'encanta com juga però haureu de parlar amb els directius per saber si vindrà o no al Barça".

Finalment, ha reconegut: "La Lliga de Campions és la competició que més m'agrada. El pitjor dia com a blaugrana el vaig viure no fa gaire a Roma i, per tant, cal que la temporada que ve fem el que calgui per guanyar aquesta competició."

Umtiti també ha tingut unes paraules generoses cap a l'extècnic madridista Zinedine Zidane:

"Em va sorprendre molt que deixés el Reial Madrid després dels grans resultats que ha fet. Bo o dolent per al Barça? Ja ho veurem. El que cal és que nosaltres juguem bé i guanyem cada partit."

 

ARXIVAT A:
Umtiti
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut