Barça

Umtiti s'estarà entre cinc i sis setmanes de baixa per una fissura en un dit del peu dret

El central francès es va lesionar durant un partit amb la seva selecció després de rebre un fort cop. Luis Suárez i Júnior reben l'alta mèdica i tornen a la llista de convocats contra el València.

Actualitzat

Samuel Umtiti es perdrà els pròxims partits del Barça. El central francès s'estarà entre cinc i sis setmanes de baixa per una fissura del segon metatarsià del peu dret després d'un fort cop que va rebre durant un partit amb la selecció francesa.

Luis Suárez i Júnior, recuperats

Carantoines de Valverde a Luis Suárez per començar l'entrenament. Per fi una bona notícia per al tècnic blaugrana. L'urguaià ha rebut l'ok dels metges i gairebé un mes després de lesionar-se a Bilbao podrà reparéixer contra el València. També ha rebut l'alta Júnior Firpo, que també ha entrat a la convocatòria.

El gran maldecap ara mateix continua sent Messi. El tècnic ha reconegut estar al cas de l'entevista que ha concedit al diari Sport però ha tret transcendència a les seves declaracions. El que el preocupa de veritat és la lesió al soli.

Neto s'ha incorporat als entrenaments però encara no ha rebut l'alta mèdica i ha quedat descartat. Todibo i Carles Aleñá són les novetats de la convocatòria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut