BARÇA

Umtiti encara els seus últims dies a Can Barça

El jugador francès està en espera que el Barça i el seu nou equip acordin qui i com se li pagarà la fitxa

Redacció Esport3Actualitzat

Diumenge no va voler ser al Camp Nou. Umtiti tenia clar que no començaria la temporada amb el Barça. De fet, Xavi Hernández ja havia deixat clar que no comptava amb ell i el club fa setmanes que li busca una sortida. Ara, després dels intents fallits per la seva sortida cap al futbol francès o italià, sembla que un dels serials de l'estiu a Can Barça arriba al final. Umtiti dirà adeu aquesta mateixa setmana.

Encara no se'n sap la destinació. L'Olympiakos era l'últim equip que s'havia interessat pel francès. Tot i això, segons la COPE, el jugador ja ho té tot emparaulat i només cal que el Barça i el seu nou club es posin d'acord, per com es pagarà el seu sou. I és que el jugador encara té quatre anys de contracte --a més d'una de les fitxes més altes--, després de la renovació que va signar el 26 de maig del 2022, que caldrà compensar.

La marxa del francès tindrà un fort impacte econòmic per al club blaugrana, de cara al fair play financer. Aquest pas més, ajudarà el Barça després de l'activació aquest dimarts de la quarta palanca.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut