Kenzo amb la samarreta de l'Olympique de Marsella
En Kenzo amb la samarreta de l'Olympique de Marsella
Futbol

Ultres de l'Ajaccio agredeixen un nen amb càncer terminal durant un partit

La Fiscalia francesa busca identificar les persones que van agredir el petit Kenzo, de vuit anys i amb un tumor cerebral

Redacció Esport3Actualitzat

Ja no és el primer escàndol. Fa temps que en el futbol francès la violència ha agafat un protagonisme desmesurat i inexplicable per part dels seus ultres. De fet, s'han hagut de suspendre desenes i desenes de partits per invasions de camp, agressions a futbolistes, llançament de bengales... Però el que s'ha viscut aquest cap de setmana en el partit entre el Marsella i l'Ajaccio va molt més enllà de tot el que s'havia viscut fins avui.

Lamentablement, els ultres de l'Ajaccio van posar l'objectiu en un nen de només vuit anys, a qui van agredir per portar la samarreta de l'equip contrari, la qual van acabar cremant. La Fiscalia francesa està investigant els fets per identificar les persones que van atacar el petit Kenzo, que té un tumor cerebral, i la seva família.

Després dels fets, l'Ajaccio va emetre un comunicat sota el títol "Vergogna", en què mostrava el seu suport a la família i condemnava l'atac. "Ni l'estupidesa més extrema pot excusar aquests comportaments", deia l'escrit.

Aquest dilluns s'hi ha afegit el president de la República, Emmanuel Macron, que ha titllat l'atac d'"inacceptable" i ha demanat sancions "fortes i més clares" contra els autors de l'agressió a Kenzo.

El petit Kenzo i els seus pares van ser convidats al partit de l'Olympique de Marsella per fer realitat el seu somni de veure jugar el seu equip de futbol. La família, però, es va veure sorpresa per un grup d'ultres de l'equip rival, que van agredir el pare del Kenzo i després van atacar el nen.

Anar al contingut