El projecte de l'Espai Barça, pendent d'aquest segon referèndum
El projecte de l'Espai Barça, pendent d'aquest segon referèndum
Barça

Últimes 24 hores per actualitzar les dades de cara al referèndum de l'Espai Barça

És l'únic requisit per als socis i sòcies que vulguin participar en la consulta del proper 19 de desembre

Redacció Esport3 Actualitzat

S'apropa la primera consulta telemàtica de la història del Barça, i el club ha recordat que aquest dimarts 7 de desembre es tancarà "el període d'exposició del cens electoral" del referèndum de l'Espai Barça. Actualitzar-lo és el pas imprescindible per votar el proper 19 de desembre. Qui ho faci online a través d'aquest enllaç disposarà de tot el dia, mentre que qui opti per fer-ho presencialment només fins a les 20.00.

Per als socis i sòcies del club, l'únic requisit per a participar en el plebiscit és tenir aquestes dades actualitzades. En concret, cal validar les dades que s'utilitzaran el dia de la consulta:

  • Clau de soci
  • Codi PIN
  • Data de naixement
  • Correu electrònic
  • Telèfon mòbil

Ratificar o no la decisió de l'última assemblea de compromissaris d'autoritzar la directiva del club a gestionar el finançament del projecte de reforma del Camp Nou i la construcció d'un nou Palau Blaugrana, fins a un màxim de 1.500 milions d'euros. Aquesta és la qüestió que es dilucidarà el 19 de desembre.

Aquest vespre el president Barça, Joan Laporta, ha incentivat als socis i sòcies del club que encara no hi hagin actualitzat les dades a fer-ho abans de la finalització del termini, emfatitzant l'eslògan #SiTotsVotemGuanyarem:

Anar al contingut