Espanyol

Gallego compta amb tots els disponibles per enfrontar-se al Zorya Lugansk

Corchia, sisè fitxatge blanc-i-blau, ha completat el primer entrenament amb l'Espanyol

Actualitzat

La plantilla de l'Espanyol ha fet l'últim entrenament abans del partit d'anada de l'última eliminatòria prèvia de la Lliga Europa davant el Zorya Lugransk (21:00), en un partit que es podrà seguir en directe per Esport 3.. Els de David Gallego buscaran un bon resultat per afrontar amb garanties el partit de tornada.

Un dels protagonistes de la sessió ha estat un jugador que no podrà jugar aquesta eliminatòria, Sébastien Corchia. El lateral francès, que arriba cedit pel Sevilla, és el sisè fitxatge de l'equip blanc-i-blau.

L'entrenador blanc-i-blau no podrà comptar amb Adrià Pedrosa, que segueix lesionat i és dubte per al partit que l'Espanyol disputarà aquest diumenge davant l'Alabès, a domicili.

Gallego compta amb tots els disponibles per enfrontar-se al Zorya Lugansk

El tècnic de l'Espanyol ha fet oficial la llista de jugadors convocats per al partit que disputaran aquest dijous davant l'equip ucraïnès. Els convocats són els següents: Andrés Prieto, Diego López; Naldo, Lluís López, Javi López, Dídac, Bernardo, Calero; Víctor Sánchez, Iturraspe, Darder, Melendo, Marc Roca, Granero; Wu Lei, Ferreyra, Puado, Vargas i Campuzano

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut