Futbol internacional

Uli Hoeness: "Ter Stegen no té dret a reclamar res; Neuer és el número 1"

El president del Bayern de Munic ha criticat amb duresa el porter del Barça per haver-se queixat de la seva suplència amb la selecció alemanya

Actualitzat

El president del Bayern de Munic, Uli Hoeness, ha carregat amb duresa contra el porter del Barça Marc-André ter Stegen per haver-se queixat públicament per la seva suplència amb la selecció alemanya en benefici de Manuel Neuer, que ha defensat de forma contundent.

"Parla com si hagués guanyat 17 mundials. No té dret a reclamar res. Neuer és el número 1, no hi ha discussió. No ens agrada que facin malbé la reputació dels nostres jugadors. Sempre serà el millor."

Hoeness també ha criticat el seleccionador alemany, Joachim Löw, que va intentar treure ferro a la polèmica entre els dos porters assegurant que "els jugadors són ambiciosos i tots volen jugar".

"No suportarem en el futur que els nostres jugadors estiguin afectats. Ter Stegen és un molt bon porter, però Manuel Neuer és molt millor i té més experiència. Pot jugar mentre estigui bé: sempre serà el millor."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut