Bàsquet

Udonis Haslem, un retorn fugaç amb regust de comiat

El pivot dels Heat juga el primer partit de la temporada amb 40 anys i dura 3 minuts abans de marxar expulsat

Redacció Esport3Actualitzat

Udonis Haslem és, als seus 40 anys, tota una llegenda dels Heat, amb presència als tres anells guanyats per la franquícia de Florida aquest segle. Aquesta temporada, després de cinc mesos entrenant-se amb l'equip, encara no havia debutat. Ho ha fet en el partit contra els Sixers (106-94), un dels últims de la fase regular, amb els dos equips ja classificats per a la ronda següent. 

Però no ha faltat tensió. Protagonitzada pel mateix Haslem, que ha protagonitzat una picabaralla amb un altre caràcter fort de l'NBA, Dwight Howard, i s'ha guanyat l'expulsió. Tres minuts ha durat sobre la pista el màxim rebotejador històric dels Heat, precisament per haver agafat un "rebot", però dels que no computen a les estadístiques. Això sí, ha tingut temps d'anotar 4 punts en el poc temps que ha estat a la pista.  

Haslem preferia veure la part positiva de la situació, perquè aquests tres minuts impliquen que porta 18 temporades consecutives jugant a l'NBA, un privilegi a l'abast de molt pocs.

"Ha estat divertit per a mi sortir allà i jugar a bàsquet, i demostrar que encara puc jugar a un nivell alt i ajudar el meu equip a guanyar partits. És un gran record. I si aquest és l'últim, he acabat de l'única manera que Udonis Haslem podia fer-ho, amb una expulsió."

 

   

 

 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut