Imatge icònica de Michael Jordan
BÀSQUET

TV3, protagonista del documental "The last dance" de Netflix sobre els Chicago Bulls

Durant el sisè capítol de la sèrie, en l'enfrontament entre els Bulls i els Suns, l'equip desplaçat a aquella final demostra que TV3 ha estat sempre present en els grans esdeveniments esportius

Lluís CervellóActualitzat

El Departament d'Esports de TV3 ha cobert en directe unes quantes finals de la millor lliga de bàsquet del món. La mostra més recent, l'última edició, amb el triomf dels Raptors de Marc Gasol. I és que fa molts anys que Televisió de Catalunya té presència en els grans moments de l'esport mundial.

Jordi Robirosa ha presenciat 15 finals de l'NBA. Ell ha estat un dels privilegiats que van poder gaudir en directe d'aquell equip dels Chicago Bulls, liderat per Michael Jordan, que a la dècada dels 90 va eclipsar la resta de franquícies de l'NBA. Una trajectòria que recull la sèrie documental "The last dance", que es pot veure a ESPN i Netflix.

Durant el sisè capítol, quan es recorda la final entre els Chicago Bulls i els Phoenix Suns, es pot veure el Jordi Robirosa i l'operador de càmera Joan Cabré seguint Jordan pels passadissos de vestidors. Malgrat que Televisió de Catalunya no tenia els drets per emetre la competició, les imatges que es veuen en el documental evidencien com l'equip de TV3 va saber buscar el millor lloc per poder oferir la millor informació.

El mateix Jordi Robirosa ha penjat al seu perfil d'Instagram les captures d'aquests dos instants:

 

ARXIVAT A:
NBA
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut