A l'acte, hi han assistit Vicent Sanchis, director de TV3; Joan Laporta, president del Barça, acompanyat de tota la seva Junta; Jordi Ramos, Xavi Torres i Santi Padró, directors del documental, Dani Barcon, cap d'Esports de TV3, i Ramon Gener, conductor
Barça

TV3 presenta el documental "Messi, el desè art"

Es presenta al Palau de la Música l'últim documental de TV3 sobre Leo Messi, que s'estrenarà dimarts 22

Redacció Esport3Actualitzat

Es pot considerar Messi un artista? Aquest és el punt de partida del documental que TV3 ha presentat aquest dimecres al Palau de la Música Catalana. Ramon Gener intenta respondre a aquesta pregunta durant el programa comparant el futbol de Leo Messi amb la vida de grans artistes com Mozart, Beethoven, Leonardo da Vinci o Antoni Gaudí.

Messi, el desè art és un documental del Departament d'Esports on participen Pep Guardiola, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Luis Enrique Martínez, Luis Suárez i Neymar Jr. entre altres jugadors i entrenadors que coneixen Messi de prop.

Vicent Sanchis, director de TV3, ha exercit de mestre de cerimònies de l'acte de presentació. Jordi Ramos, periodista de TV3 ha parlat en nom dels altres directors del documental, Xavi Torres i Santi Padró, i ha agraït la participació de totes les persones que han col·laborat al reportatge.

Ramon Gener, conductor de Messi, el desè art, s'ha aproximat al capità del Barça des d'un altre punt de vista i ha agraït al Departament d'Esports la confiança dipositada.

També han assistit a la roda de premsa Joan Laporta, president del Barça, acompanyat de tota la seva junta. El president del Barça, molt emocionat, ha estat el millor promotor d'aquest documental, mostrant-se entusiasmat amb el que ha vist, i confiat que podrà continuar veient-ho al Camp Nou:

La renovació de Messi

Preguntat sobre la renovació de Messi, Laporta ha confirmat que se sent molt tranquil i que confia que les botes de Leo Messi continuïn a la gespa del Camp Nou. El president del Barça no contempla un "no" de Leo Messi: "Leo es queda perquè té ganes de quedar-se", ha anunciat Laporta.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut