Francesc Garriga, presentador d'"Onze"
Francesc Garriga, presentador d'"Onze"
Diumenge, a les 23.45

TV3 estrena "Onze", el nou programa d'esports per a les nits de diumenge

Coincidint amb la represa del tram final de la lliga, el diumenge a les 23.45, TV3 estrenarà "Onze", un programa en directe presentat per Francesc Garriga

Actualitzat

"Onze" és un "late show" esportiu que va més enllà dels programes de resums de la jornada de futbol. Al programa s'hi veuran gols, però hi haurà molt més: entrevistes, tertúlies, reportatges curiosos, informació i humor. Tot girarà al voltant de l'esport, i el futbol en particular, però amb una mirada àmplia i diversa per arribar al màxim de públic possible i perquè aquells que no siguin fanàtics de la pilota també s'hi puguin quedar.

Per l'estrena d'"Onze", el programa tindrà com a convidats l'escriptor Xavier Bosch, el periodista Carles Porta, una tertúlia amb Santi Giménez, Francesc Via, Sònia Gelmà i Joan Poquí. També s'explicarà com és el nou futbol sense públic als estadis i com s'haurà viscut la primera jornada de la tornada de la Lliga.

Un dels col·laboradors del programa és l'actor i humorista Oriol Cruz, que portarà el seu "alter ego", el senyor Vicenç, un soci del Barça rondinaire que vol ser tertulià.

El director i presentador del programa és Francesc Garriga, que des de l'any 2016 ha presentat "El club de la mitjanit" a Esport3 i Catalunya Ràdio. Anteriorment havia estat el corresponsal d'esports a Madrid de Catalunya Ràdio durant 3 anys, i també havia realitzat el magazine esportiu "Tenim un punt" als migdies.

La resta de l'equip del programa són Laia Tudel, Noel Rodríguez, a l'edició, Lluís Cervelló, Jordi Bentanachs, Dani Batlle, Marc Serra, a la realització, i Maria Colomer i Àngel Serralabós a la producció.

tv3.cat

Anar al contingut