Futbol

TV3 emetrà el clàssic de tornada de la Supercopa i hi dedicarà una programació especial

El partit Reial Madrid - Barça, de tornada de la Supercopa, l'emetrà TV3 a partir de les 22.30. Amb motiu d'aquest segon clàssic, TV3 oferirà una programació especial de més de quatre hores, que començarà a les 20.30, amb l'emissió, conjunta per TV3 i el canal Esport3, del programa "Esport Club". El programa s'emetrà, només pel canal esportiu de TV3, de les 20.50 a les 21.50.

Actualitzat
El partit Reial Madrid - Barça, de tornada de la Supercopa, l'emetrà TV3, a partir de les 22.30. Amb motiu d'aquest segon clàssic, TV3 oferirà una programació especial de més de quatre hores, que començarà a les 20.30, amb l'emissió, conjunta per TV3 i el canal Esport3, del programa "Esport Club". El programa s'emetrà només pel canal esportiu de TV3 de les 20.50 a les 21.50.

Després, des de les 21.50, la programació especial passarà íntegra a TV3, on hi haurà una segona edició d'"Esport Club", a partir de les 21.50 i fins al moment de l'inici del partit, a les 22.30. Acabat el partit, hi haurà una tercera edició d'"Esport Club", que s'allargarà fins més tard de la una de la matinada.

L'equip de TV3 encarregat d'aquesta programació especial emetrà des de l'estadi Santiago Bernabéu i estarà format per Xavier Valls, Bernat Soler i Pichi Alonso, amb la col·laboració de Víctor Patsi, Jordi Grau, Josep Maria Puig i Sebas Guim.

Anar al contingut