Beisbol

Trump s'esborra de fer el llançament d'obertura en els Yankees-Red Sox

El màxim mandatari nord-americà diu estar totalment centrat en el "virus xinès" i tenir l'agenda plena
Redacció Esport3 Actualitzat
Trump posposa el llançament d'obertura dels Yankees-Red Sox
Trump posposa el llançament d'obertura dels Yankees-Red Sox (EFE)

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha confirmat via Twitter que finalment no serà el 15 d'agost al Yankee Stadium de Nova York per fer el protocol·lari primer llançament del partit entre la franquícia novaiorquesa i els Red Sox de Boston, de les Major Leagues de beisbol.

El president dels EUA ha justificat la seva absència per tenir l'agenda plena per la Covid-19. Com ja va sent normal, les seves declaracions a Twitter tenen un to desafortunat:

"Com que estic totalment centrat en el virus xinès, incloses les reunions programades sobre vacunes, la nostra economia i molt més, no podré estar a Nova York el 15 d'agost per fer el llançament d'obertura per als Yankees. Ho farem més endavant, en la temporada!"

L'anunci del dirigent es produeix hores després que dos jugadors dels Yankees, Giancarlo Stanton i Aaron Hicks, s'agenollessin durant el moment de l'himne nacional en els prolegòmens de la trobada davant els Nationals, d'acord amb el moviment social 'Black Lives Matter', uns gestos que no agraden gens a Trump.

 

Anar al contingut