Futbol

Troy Deeney (Watford):"M'han insultat, a mi i al meu fill, per dir que em feia por tornar a jugar"

El capità de l'equip anglès se sent maltractat per haver dit públicament el que molts altres pensen

Redacció Esport3Actualitzat

La preocupació perquè la Premier League volia reprendre la competició li ha passat una factura molt alta al capità del Watford, Troy Deeney. El jugador diu que aquest temor manifestat ha provocat que l'hagin maltractat, tant directament com a través de les xarxes socials.

 

Deeney ha dit, a CNN Sports, que ha sentit l'odi de la gent pel carrer, que li diuen que calli i torni a treballar, i que a través de les xarxes, li han desitjat tot el mal al seu nadó de cinc mesos, que va néixer prematur i té dificultats respiratòries.


"Hi havia comentaris inhumans sobre el meu fill, desitjant-li que tingués el coronavirus. I jo no podia contestar, perquè encara s'haurien animat més."

 

 

 

Fa unes setmanes va mostrar el motiu de la seva decisió: el seu fill.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That's my boy ❤️

Una publicación compartida de Troy Deeney (@t_deeney) el

 

Troy Deeney és un dels jugadors de la Premier que ha qüestionat públicament una possible represa del futbol, i que es va negar a tornar als entrenaments, justament per por a contagiar el seu fill. Afirma que ha rebut el suport, en privat, de jugadors que compartien la seva opinió i que potser no s'han atrevit a dir-ho obertament.

"Se'ns ha animat a parlar, a dir realment el que pensàvem, i quan ho he fet, m'han matxacat."


Els clubs van votar dimecres, per unanimitat, reprendre els entrenaments amb contacte, la segona fase del protocol, tot i que es van detectar quatre positius més en el test de la Covid-19.
 

Anar al contingut