Futbol internacional

Troben mort l'exfutbolista argentí Julio Toresani en un hotel de Santa Fe

L'exjugador de River Plate, Boca Juniors i Independiente durant la dècada de 1990 estava passant una profunda depressió i segons han informat fonts policials citades per l'agència estatal de notícies Télam les causes de la mort apunten a un suïcidi

Actualitzat

L'exfutbolista argentí Julio Toresani ha estat trobat sense vida aquest dilluns als 51 anys en l'habitació d'un hotel de la ciutat de Santa Fe, on s'allotjava des de feina unes setmanes. L'exjugador de River Plate, Boca Juniors i Independiente durant la dècada de 1990 estava passant una profunda depressió i, segons han informat fonts policials citades per l'agència estatal de notícies Télam, les causes de la mort apunten a un possible suïcidi.

Toresani, nascut a Santa Fe el 5 de desembre de 1967, era conegut amb el sobrenom futbolístic d'"El Huevo" i va començar la seva carrera futbolística a l'Unión de Santa Fe, des d'on després va passar a altres grans equips del futbol argentí.

Com a entrenador, Toresani va passar per les banquetes de Colón i San Martín de Mendoza i també va dirigir altres equips fora de l'Argentina com els bolivians The Strongest i Potosí, els equatorians Liga de Loja i Orense i l'uruguaià Rampla Juniors.

Anar al contingut