Voleibol

Troben mort a casa seva el jugador brasiler del CV Terol Vinicius Noronha Da Silva

El brasiler, de 26 anys, jugava a l'equip de Terol des del 2015 i acabava de renovar el seu contracte després de ser escollit com el millor lliure de la Superlliga espanyola la temporada passada

Vinicius Noronha Da Silva ha mort als 26 anys

El jugador brasiler del Club Voleibol Terol Vinicius Noronha Da Silva ha estat trobat mort aquest dilluns al matí al seu domicili, segons ha confirmat a l'agència EFE el president de l'entitat, Carlos Ranera.

Vinicius Noronha, de 26 anys, estava citat amb la resta de la plantilla per desplaçar-se fins a Alcanyís, on el seu equip havia de disputar el primer partit de a pretemporada contra L'Illa Grau, de Castelló. Davant el retard, membres del club s'han desplaçat fins a casa seva, on l'han trobat mort.

El brasiler jugava a l'equip de Terol des del 2015 i acabava de renovar el contracte, després de ser escollit com el millor lliure de la Superlliga espanyola la temporada passada.

El president del CV Terol ha confirmat que Noronha havia passat les proves d'esforç que es realitzen a la plantilla abans de començar la pretemporada i que no s'havia detectat res preocupant.

"No sabem res. Se l'han trobat mort al llit i la mort ha ocorregut durant la nit. Ara estem esperant l'autòpsia, de parlar amb el consolat del Brasil i amb la seva família", ha explicat Carlos Ranera, qui s'ha mostrat abatut per la pèrdua del jugador brasiler.