Futbol sala

Trobada cordial entre David Álvarez i Rivillos abans del derbi català a l'Olímpic de Badalona

El capità de l'Industrias Santa Coloma i el jugador madrileny del Barça Lassa s'han vist les cares tres dies abans del primer derbi català que es jugarà a l'Olímpic de Badalona i que Esport3 oferirà en directe a partir de les cinc de la tarda

Xavi LorenteActualitzat

Trobada cordial entre el capità de l'Industrias Santa Coloma, David Álvarez, i el jugador del Barça Lassa, Mario Rivillos, abans del derbi català de futbol sala d'aquest diumenge, el primer que es jugarà a l'Olímpic de Badalona i que Esport3 oferirà en directe a partir de les cinc de la tarda. El partit de la primera volta al Palau va acabar amb una sonada victòria dels colomencs amb remuntada a l'últim minut. Álvarez recorda amb un somriure aquella gesta, tota una injecció de moral per afrontar aquest nou enfrontament. Rivillos reconeix que tenen una espina clavada després de la manera com se'ls va escapar el partit.

Des d'aquella victòria, l'Industrias ha encadenat una llarga ratxa de mals resultats. Els colomencs, dotzens a la taula, s'han fet forts, això sí, a la seva nova casa. En dos partits, de moment dos empats contra dos equips molt poderosos: Osasuna i Inter Movistar. El Barça, segon classificat i amb el cop recent de la baixa d'Adolfo, també necessita els tres punts per mantenir la lluita amb El Pozo Múrcia pel liderat de la lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut