Barça

Trobada Barça-Piqué per plantejar una nova rebaixa salarial al central

La trobada amb el defensa pot ser l'inici d'un nou cicle de negociacions salarials per encaixar les fitxes dels capitans en els nous paràmetres

Redacció Esport3Actualitzat

La cúpula del FC Barcelona, amb el president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafa Yuste i el director de futbol Mateu Alemany, han sopat aquest dimecres en un restaurant de la capital catalana amb Gerard Piqué i el seu representant, Arturo Canales, segons ha avançat el canal de Twich Jijantes.

L'objectiu de la trobada seria plantejar una nova rebaixa de sou al central, després que el 2020 acceptés un diferiment allargant el seu contracte fins al 2024 i el passat estiu ja renunciés a una part dels seus emoluments per poder inscriure les cares noves com Memphis. D'aquesta manera, la reunió pot emmarcar-se en un nou cicle de negociacions salarials per encaixar les fitxes dels capitans als nous paràmetres. L'Sport afirma que aquest mateix dimecres el primer capità, Sergio Busquets, ha estat vist amb el seu agent a al Ciutat Esportiva.

Tampoc no es descarta que el nou rol del defensa a l'equip també hagi estat tractat. Als seus 35 anys, doncs, l'encaix salarial i l'encaix esportiu de Piqué centren l'actualitat blaugrana.

 

Amb les tres palanques econòmiques posades en marxa fins ara podria no ser suficient perquè LaLiga acceptés els comptes blaugrana. La història es repeteix, les inscripcions dels nous perillen. Per això, el club ha reaccionat ràpid aprovant l'activació d'una quarta palanca com a recurs d'emergència si fos necessari i ara demana un nou esforç als pesos pesants amb fitxes altres de la plantilla. Cal recordar que els fitxats i renovats en els darrers mesos ja tenen uns salaris adaptats a les necessitats actuals de l'entitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut