Futbol sala

Triomf del Barça Lassa i empat del Catgas Santa Coloma en la lliga de futbol sala

Els blaugrana mantenen el lideratge de la lliga de futbol sala amb un triomf contra el Magna Gurpea (1-3) i el Catgas empata a casa amb el Navarra (1-1)

La jornada 13 de la LNFS ha deixat un empat del Catgas Santa Coloma i una victòria del FC Barcelona. L'equip gramenenc ha hagut de signar les taules a casa amb el Navarra en un partit que no s'ha desencallat fins al tram final, que ha estat molt ràpid. Els visitants s'han avançat amb un gol d'Oussama (minut 34), però la reacció dels locals ha estat immediata i al cap de dos minuts un gol de Maxi Rescia ha servit per empatar el partit. El resultat manté el Catgas al quart lloc de la lliga.

Per la seva banda, el Barça ha obtingut una victòria important que li permet mantenir el lideratge de la competició. A la pista del Magna Gurpea, els blaugrana s'han imposat per 1 a 3, amb gols de Rómulo, Ferrao i Marc Tolrà, que han capgirat la diana inicial d'Esverri. El Barça té ara 31 punts, un més que el Movistar.