Handbol

Triomf de prestigi del Barça al feu del poderós PSG a la Champions d'handbol (29-33)

L'equip de handbol del F. C. Barcelona s'ha armat de paciència per fer valer el seu joc més sòlid davant el París Saint-Germain, en un dels duels de més alçada que es pot esperar en la fase regular de la Lliga de Campions. Els francesos han demostrat duersa i encert, però el Barça ha sabut madurar el joc fins a una victòria còmoda.

L'equip de handbol del F. C. Barcelona s'ha armat de paciència per fer valer el seu joc més sòlid davant el París Saint-Germain, en un dels duels de més alçada que es pot esperar en la fase regular de la Lliga de Campions.

L'equip francès ha exhibit molta potència en la primera part i, sobretot, una defensa molt dura liderada per Vori i Gojun, que en la primera part ha estat efectiva, però que s'ha anat diluint en la simple violència en l'últim tram del partit.

Tot i que el Barça ha començat marcant, el PSG s'ha vist molt inspirat en els primers minuts i, amb l'aportació estel·lar d'Annonay a la porteria, ha pogut arrencar amb un parcial d'1 a 5. Narcisse, Kopljar i l'exblaugrana Hansen han demostrat la seva capacitat per fer mal i han obligat Xavier Pascual a tallar la ratxa amb un temps mort. En el minut 16, els seus homes han plantat el primer empat (9-9), que s'ha mantingut fins al descans (17-17).

La màquina blaugrana, amb Rutenka, Karabatic i Lazarov al capdavant, ha acabat de donar el màxim rendiment a la segona part i ha aconseguit esgotar mentalment el rival. La diferència s'ha anat ampliant a poc a poc fins a instal·lar-se en el marge dels 5 gols. Els últims deu minuts del partit han transcorregut més plàcidament del que el conjunt català es devia esperar abans d'aterrar a París, i n'ha tornat amb la confiança d'haver-se treballat una victòria meritòria i solvent.