BARÇA

Trincao: "No em plantejo sortir a l'hivern"

El portuguès està convençut que serà important en el Barça i no ha volgut comparar Messi i Ronaldo, que diu que són dos jugadors molt diferents.

Redacció Esport3Actualitzat

Francisco Trincao ha estat el jugador que ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del partit de Champions contra el Ferencváros a Budapest. El portuguès no ha disposat, de moment, de gaires minuts. Tot i això, assegura que no s'ha plantejat buscar un altre equip en el mercat d'hivern.

"Estic content perquè jugo en el millor club del món. És un somni estar aquí. Es tracta de treballar. No he pensat a marxar en el mercat d'hivern. Només penso en el Barça. Evidentment, m'agradaria jugar tots els partits, però això ja no és decisió meva, sinó de l'entrenador. Jo només puc oferir la meva feina."

Sense gaires minuts, al portuguès li està costant veure porteria. Tant que encara no ha fet cap gol, però sí una assistència.

"Marcar amb el Barça és un repte que vull assolir. Però sóc aquí per ajudar l'equip. Estic segur que amb el temps tot sortirà bé i en faré molts. No queda gaire per veure el Trincao de l'Sporting de Braga. Amb confiança, ho faré."

A Trincao li han demanat també que comparés Messi amb el seu compatriota Cristiano Ronaldo.

"És impossible fer una comparació, perquè són dos jugadors molt diferents. No en puc triar cap. Són els dos millors del món."

Trincao té opcions per ser titular demà a Budapest, on Koeman donarà descans a alguns dels jugadors més habituals.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut