Barça

Tretze jugadors del Barça s'entrenen a la Ciutat Esportiva tot i tenir el dia de festa

Tot i que tenien festa, fins a tretze jugadors del Barça es van entrenar ahir al matí a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Entre ells hi havia els lesionats Valdés, Puyol, Xavi i Jeffren, que continuen recuperant-se de les lesions. Dimecres el Barça té un complicat partit de Lliga a València i tothom vol estar disponible per aquest partit, que TV3 oferirà en directe a partir de les deu del vespre. Quan falten tretze jornades pel final del campionat, els blaugranes tornen a tenir un coixí de set punts d'avantatge respecte del Reial Madrid a la classificació. En definitiva, el Barça va fer a Mallorca un nou pas endavant per guanyar la tercera Lliga consecutiva.

Actualitzat
Pep Guardiola, conscient de com està d'ajustat el calendari, havia donat descans aquest diumenge a l'equip, encara que, per una raó o per una altra, fins a tretze futbolistes van acudir a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per entrenar-se malgrat tenir el dia de festa. Els lesionats Puyol, Jeffren, Valdés i Xavi van fer recuperació. En el cas de Xavi, el migcampista va completar treball de camp, de manera que podria estar a punt pel partit de dimecres a Mestalla.

Adriano i Pedro, amb lleugeres contusions producte del partit de dissabte, es van sotmetre a tractament, i Bojan, Maxwell, Abidal, Mascherano, Keita, Milito i Dani Alves, que no va jugar a Mallorca per sanció, també van passar per la Ciutat Esportiva. El pròxim entrenament de l'equip blaugrana serà avui, a partir de les onze del matí, una sessió on els jugadors lluiran per primera vegada el logotip de Qatar Foundation a les samarretes, i posteriorment el lateral brasiler Dani Alves serà qui compareixerà en roda de premsa.

Quan falten tretze jornades pel final del campionat, el Barça torna a tenir un coixí de seguretat de set punts respecte del Reial Madrid. Un avantatge que li permetrà afrontar amb més tranquil·litat els pròxims desplaçaments a València, Vila-real i Sevilla abans de la visita al Bernabéu.

Messi vol jugar sempre

El Barça guanya 0-3 i Guardiola posa en marxa la roda de canvis. Recorda que Messi va tenir molèsties durant la setmana i li pregunta si vol el canvi. La resposta, la mateixa de sempre. L'argentí vol jugar sempre els 90 minuts sigui quin sigui el rival. Una vegada més, el tècnic blaugrana respecta el seu desig i s'ho pren amb resignació, sabent que Messi és més feliç a la gespa que a la banqueta.

Després d'obrir la llauna amb el seu 26è gol a la Lliga, Messi no va tenir cap més ocasió per marcar, però la seva ambició no té límits. Quan faltaven cinc minuts pel final va lluitar en la recuperació com si fos la primera pilota del partit. I va servir de banda per anar per feina. Contra l'Athletic va marcar el gol de la victòria i ahir va obrir el camí del triomf. El més petit va superar el gegant Aouate amb un subtil cop de cap. Només va tenir una altra oportunitat clara per marcar en tot el partit. Va xutar als núvols una d'aquelles pilotes que no acostuma a fallar.

En tota la temporada Guardiola només ha substituït Messi en dues ocasions. Una, per força. Messi va marxar en llitera del Manzanares per culpa de l'entrada terrible d'Ujfalusi. Una en la Lliga i l'altra en la Copa, contra el Betis. Faltaven només cinc minuts per acabar, el Barça guanyava 5-0 i Messi havia firmat un "hat-trick". Canvi per a l'ovació del futbolista que té al·lèrgia als canvis.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut