Barça

Tres vies per poder inscriure Kounde i fitxar Marcos Alonso

El Barça ha activat, fins ara, quatre palanques, però necessita fer més coses per als dos pròxims objectius prioritaris

Francesc LatorreActualitzat

Kounde s'entrena a Barcelona sense saber quan podrà debutar. Marcos Alonso mira de no perdre la forma a Londres a l'espera d'una trucada que no acaba d'arribar mai.

El francès i el madrileny són el centre d'atenció dels gestors barcelonistes. Són les dues operacions prioritàries que no hi ha manera que es desencallin. L'àrea esportiva busca diners sota les pedres per rebaixar la massa salarial, però totes les solucions estan en punt mort. Ara mateix s'estudien aquestes tres opcions:

Venda de jugadors amb mercat

Una opció serien les sortides. La més immediata sembla de Memphis, que ho té tot acordat amb la Juve, però encara està aclarint com es desvincula del Barça. No és descartable tampoc la marxa d'Aubameyang. El Chelsea farà oferta per sobre dels 20 milions. Per al Barça seria un bon negoci: el va fitxar a cost zero i aquest any la seva fitxa ha pujat. També Dest està a l'aparador, si algú el vol. I llavors hi ha el cas de De Jong... cada dia que passa sembla més difícil que marxi. Ell hauria estat la venda més desitjada.

Sortida de jugadors descartats

Una altra opció, i són capítol a part, són els casos més enquistats. Braithwaite, escridassat per l'afició el dia de la presentació, no vol perdonar ni un euro dels dos anys de contracte que li queden, i de moment no ha volgut escoltar cap oferta. Pitjor pinta el serial Umtiti. Fitxa altíssima i físic sempre sota sospita. La rescissió de contracte pren cada cop més força i el club té clar que hi acabarà posant diners en tots dos casos.

Modificacions salarials de diversos contractes

La tercera via és la de les modificacions salarials. Les més sonades són les de Gerard Piqué --rebaixa-- i Sergio Busquets --diferiment--. Les negociacions ara mateix estan estancades, que no trencades. Des de l'entorn de Busquets asseguren que no tenen notícies del Barça des de la setmana passada i donen la negociació pràcticament per acabada.

Hi ha altres casos, com el de Pjanic, en què també s'està mirant de rebaixar el sou per disminuir massa salarial com sigui.

Passen els dies i totes les solucions estan congelades... O el telèfon de Mateu Alemany torna a fer la seva màgia o Kounde i Marcos hauran d'esperar a la setmana que ve.

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut