Barça

Ter Stegen, De Jong i Lenglet no signen el burofax que denuncia la rebaixa salarial per la Covid-19

Segons ha avançat Catalunya Ràdio, Ter Stegen, De Jong i Lenglet no han signat el document en el qual els jugadors mostraven el seu desacord amb el Barça per rebaixar-se el sou

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Aquesta setmana, les plantilles del primer equip i filial han signat un burofax mostrant el seu desacord amb la rebaixa salarial plantejada pel FC Barcelona, com a conseqüència de la Covid-19. La informació no era del tot precisa, i és que tres jugadors de la primera plantilla, Lenglet, Ter Stegen i De Jong, conscients de la difícil situació econòmica del club per l'excepcionalitat de moment, han optat per desmarcar-se de la resta dels seus companys i donar el seu suport a l'entitat. Així ho ha avançat el periodista Jordi Borda a Catalunya Ràdio.

Els ingressos del club blaugrana, arran de la pandèmia, han caigut un 30% i des de la junta de l'entitat, es demanava una "adaptació" salarial a la nova situació. Els salaris de la primera plantilla representen el 70 per cent del pressupost del club. Reduir la massa salarial és un dels objectius de la directiva blaugrana per tal de redreçar la malmesa economia.

Des del club s'assegura que el que "es vol fer no és una rebaixa salarial, sinó una adequació salarial transitòria". És a dir, "calendaritzar els pagaments". Per tant, els jugadors seguirien cobrant el mateix, no se'ls rebaixaria el sou, però ho cobrarien fragmentadament, segons un calendari pactat.

El club ja ha rebut el burofax i, tal com indica l'entitat blaugrana, ha derivat el tema als seus advocats.

 

 

Anar al contingut