Rugbi

Tres jugadors de rugbi del Grenoble, imputats per la presumpta violació d'una jove de 21 anys

L'irlandès Denis Coulson, el neozelandès Rory Grice i el francès Loïck Jammes han estat imputats i posats sota control judicial per la presumpta violació d'una jove de 21 anys el mes passat després d'un partit disputat a Bordeus

Una imatge del Grenoble amb el francès Loïck Jammes, un dels imputats

Tres jugadors de rugbi del Grenoble, l'irlandès Denis Coulson, el neozelandès Rory Grice i el francès Loïck Jammes, han estat imputats i posats sota control judicial per la presumpta violació d'una jove de 21 anys el mes passat després d'un partit disputat a Bordeus, ha indicat avui la Fiscalia d'aquesta ciutat.

La Fiscalia va estimar que existeixen "indicis greus i concordants que fan veraç la seva participació com a autors o com a còmplices" a la violació denunciada per la jove. Per això, a més de la seva imputació els va imposar mesures cautelars, com la prohibició d'acostar-se a la víctima, d'abandonar el país i l'obligació de presentar-se regularment davant l'autoritat judicial.

Coulson, de 22 anys, Grice, de 27, i Jammes, de 22, van ser interrogats ahir a la nit per segona vegada al costat d'altres companys, alliberats sense càrrecs. Segons la denúncia de la jove, al final del partit entre el Bordeus i el Grenoble del passat 11 de març els jugadors la van conèixer en una discoteca i, posteriorment, la van portar a un hotel de la veïna localitat de Marigny, on es va produir la presumpta violació en grup, un delicte penat amb fins a 20 anys de presó.

Els advocats dels jugadors han assegurat que els seus clients sostenen que els fets van ser consentits per la denunciant. La justícia va interrogar els passat 22 i 23 de març als jugadors i, després d'haver recaptat nous elements "genètics, informàtics i telefònics", segons la Fiscalia, va decidir prosseguir la investigació. De nou interrogats ahir, dimarts, la Fiscalia va decidir obrir una investigació i va decidir el seu processament.