Una imatge del Grenoble amb el francès Loïck Jammes, un dels imputats
Rugbi

Tres jugadors de rugbi del Grenoble, imputats per la presumpta violació d'una jove de 21 anys

L'irlandès Denis Coulson, el neozelandès Rory Grice i el francès Loïck Jammes han estat imputats i posats sota control judicial per la presumpta violació d'una jove de 21 anys el mes passat després d'un partit disputat a Bordeus

Actualitzat

Tres jugadors de rugbi del Grenoble, l'irlandès Denis Coulson, el neozelandès Rory Grice i el francès Loïck Jammes, han estat imputats i posats sota control judicial per la presumpta violació d'una jove de 21 anys el mes passat després d'un partit disputat a Bordeus, ha indicat avui la Fiscalia d'aquesta ciutat.

La Fiscalia va estimar que existeixen "indicis greus i concordants que fan veraç la seva participació com a autors o com a còmplices" a la violació denunciada per la jove. Per això, a més de la seva imputació els va imposar mesures cautelars, com la prohibició d'acostar-se a la víctima, d'abandonar el país i l'obligació de presentar-se regularment davant l'autoritat judicial.

Coulson, de 22 anys, Grice, de 27, i Jammes, de 22, van ser interrogats ahir a la nit per segona vegada al costat d'altres companys, alliberats sense càrrecs. Segons la denúncia de la jove, al final del partit entre el Bordeus i el Grenoble del passat 11 de març els jugadors la van conèixer en una discoteca i, posteriorment, la van portar a un hotel de la veïna localitat de Marigny, on es va produir la presumpta violació en grup, un delicte penat amb fins a 20 anys de presó.

Els advocats dels jugadors han assegurat que els seus clients sostenen que els fets van ser consentits per la denunciant. La justícia va interrogar els passat 22 i 23 de març als jugadors i, després d'haver recaptat nous elements "genètics, informàtics i telefònics", segons la Fiscalia, va decidir prosseguir la investigació. De nou interrogats ahir, dimarts, la Fiscalia va decidir obrir una investigació i va decidir el seu processament.

Anar al contingut