Memphis Depay, l'objectiu de Koeman per a la davantera blaugrana
Lliga de Campions

Tres jugadors de l'Olympique de Lió van ser víctimes d'un robatori durant el partit contra el Barça

Memphis Depay, Lucas Tousart i Pape Cheick Diop van ser víctimes d'un robatori als seus domicilis mentre es disputava el partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions contra l'equip blaugrana

Actualitzat

Després de plantar cara al Barça, tres jugadors de l'Olympique de Lió van tenir una pèssima sorpresa. Memphis Depay, Lucas Tousart i Pape Cheick Diop van ser víctimes d'un robatori als seus domicilis mentre es disputava el partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions contra l'equip blaugrana.

Al domicili de Memphis, situat a Écully, una urbanització de luxe, hi van entrar per la finestra de la terrassa i es van endur joies i roba de valor. L'import exacte encara no ha estat determinat, segons el diari "Le Progrès", però és la segona vegada que l'holandès pateix un robatori, després que el 31 d'agost passat, durant el partit contra el Niça, se li enduguessin un botí de més d'un milió d'euros.

A Chaponost, al domicili de Lucas Tousart, els individus van esbotzar la porta per entrar al domicili. Aquí es van endur objectes de valor, però van fracassar en l'intent d'endur-se un vehicle estacionat al garatge.

Finalment, a Limonest, a la casa de Pape Cheik Diop, els autors del robatori haurien escalat un mur per poder accedir a la terrassa, per on van entrar. Després de registrar tot el domicili també es van endur joies i roba de marca.

Anar al contingut