Els detinguts surten del seu domicili tapant-se la cara (EFE)
Futbol

Tres jugadors de l'Arandina, a presó provisional per agressió sexual a una menor

Els tres jugadors han ingressat a presó després de ser denunciats per una presumpta agressió sexual a una noia de 15 anys

EFEActualitzat

La titular del Jutjat d'Instrucció número 1 d'Aranda de Duero ha decretat l'ingrés a presó provisional, comunicat i sense fiança dels futbolistes de l'Arandina Carlos Quadrat "Lucho", de 24 anys, Víctor Rodríguez "Viti", de 22, i Raúl Calvo, de 19, per una suposada agressió sexual a una menor denunciada per la mare de la noia.

La menor de 15 anys que suposadament va ser víctima d'abusos per part dels tres jugadors de l'Arandina, equip del grup VIII de Tercera Divisió, va rebutjar tenir sexe amb ells i va ser agredida sexualment, segons la denúncia de la mare de la jove.

Així ho han indicat a l'agència EFE fonts de la investigació, que han precisat que, sempre segons la denúncia, la menor va anar a la casa que comparteixen els tres jugadors a la localitat burgalesa d'Aranda de Duero i, allà no va voler mantenir relacions sexuals amb ells, com li van proposar. Davant aquesta negativa, la van agredir sexualment. Les mateixes fonts han precisat que hi ha una altra versió dels fets que assegura que les relacions van ser consentides.

En qualsevol cas, tot i que les relacions fossin consentides, el Codi Penal ho considera abús sexual en tractar-se d'una menor de 16 anys. La pena pot anar dels 2 als 6 anys de presó i pot augmentar si s'ha emprat violència o intimidació. D'acord amb fonts de la investigació, els fets van ser gravats pels jugadors.

Anar al contingut