Lliga de Campions

Tres futbolistes del Barça, escollits en el millor equip de la temporada 2015-16 de la Champions

Messi, Luis Suárez i Iniesta formen part de la plantilla de 18 jugadors elegits pels observadors tècnics de la UEFA com els millors d'aquesta edició de la màxima competició europea de clubs

Actualitzat
L'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, cadascun d'ells amb sis integrants, i el FC Barcelona, ​​amb tres, són els clubs que aporten més futbolistes a  l'"Equip de la Temporada 2015-16 de la Lliga de Campions", format per una plantilla de 18 jugadors, elegit pels observadors tècnics de la UEFA. Tan sols el porter alemany Manuel Neuer (Bayern Munic), el defensa brasiler Thiago Silva (París Saint-Germain) i el davanter polonès Robert Lewandowski (Bayern Munic), trenquen l'aclaparador domini dels clubs espanyols entre els 18 elegits.

D'aquest equip, cinc jugadors són espanyols (Juanfran, Gabi, Koke, Iniesta, Sergio Ramos), dos són alemanys (Neuer, Kroos), dos brasilers (Thiago Silva, Marcelo), dos uruguaians (Godin, Luis Suárez), un argentí (Leo Messi), un portuguès (Cristiano Ronaldo), un gal·lès (Bale), un francès (Griezmann), un eslovè (Oblak), un polonès (Lewandowski) i un croat (Modric).

Els 18 escollits a l'Equip de la Temporada 2015-16 de la Champions format per dos porters, cinc defenses, cinc centrecampistes i sis davanters són els següents:

- Porters: Jan Oblak (Atlètic de Madrid), Manuel Neuer (Bayern Munic).

- Defenses: Diego Godin i Juanfran (Atlètic de Madrid), Thiago Silva (PSG), Sergio Ramos i Marcelo (Reial Madrid).

- Migcampistes: Gabi i Koke (Atlètic de Madrid), Andrés Iniesta (FC Barcelona), Toni Kroos i Luka Modric (Reial Madrid).

- Davanters: Antoine Griezmann (Atlètic de Madrid), Luis Suárez i Lionel Messi (FC Barcelona), Robert Lewandowski (Bayern Munic), Cristiano Ronaldo i Gareth Bale (Reial Madrid).
Anar al contingut