L'habitatge de Jesé que s'ha incendiat. (Foto: EFE)
Futbol

Tres ferits en un incendi a la casa del futbolista del Reial Madrid Jesé Rodríguez

Un treballador ha resultat intoxicat greu i dos amb pronòstic reservat en l'incendi d'un soterrani en un xalet de la Urbanització La Finca de Pozuelo de Alarcón on viu el davanter del Reial Madrid Jesé Rodríguez, que ha resultat il·lès, i en el qual es realitzaven unes obres.

Actualitzat

Un treballador ha resultat intoxicat greu i dos amb pronòstic reservat en l'incendi d'un soterrani en un xalet de la urbanització La Finca de Pozuelo d'Alarcón, on viu el davanter del Reial Madrid Jesé Rodríguez, que ha resultat il·lès, i en el qual es realitzaven unes obres.

L'incendi s'ha declarat aquesta tarda al soterrani del xalet del carrer Lagos d'aquesta urbanització, en el qual hi ha un garatge i una petita cambra en el qual uns obrers feien obres. En aquesta cambra s'han originat les flames, que han estat sufocades, primer pels obrers i després pels bombers, però que han provocat una densa fumera que s'ha filtrat pels conductes de ventilació a tot l'habitatge.

El ferit més greu és un treballador d'uns 30 anys que tenia les vies respiratòries afectades per inhalació de fum i cremades en el rostre i les mans, i que ha estat atès i traslladat pel a l'hospital La Pau. Els altres dos treballadors sofrien intoxicació per inhalació de fum i han estat evacuats a l'hospital Porta de Ferro amb pronòstic reservat.

Segons ha informat a Efe, fonts del Reial Madrid, Jesé ha resultat il·lès i posteriorment s'ha traslladat al domicili del seu company d'equip i veí Álvaro Arbeloa. El davanter canari es recupera d'una greu lesió en el genoll dret, de la qual es va operar a Alemanya el 20 de març.

Jesé va caure lesionat en els primers minuts del duel de Lliga de Campions que va enfrontar amb el seu equip amb el Schalke 04 alemany el 18 de març a l'estadi Santiago Bernabéu, després de ser atropellat pel defensor bosnianoalemany Kolasinac. Va ser intervingut del lligament creuat anterior i el menisc lateral del genoll dret.

Anar al contingut