Eurolliga

Trenta minuts impecables permeten el Barça superar el Zenit (85-81)

Els blaugranes, que són líders, s'enfrontaran aquest dijous a un nou repte: l'Olympiacos, en la 23a jornada de l'Eurolliga

Jordi RobirosaActualitzat

Cert: trenta minuts de pura simfonia i un Barça que estava passant per sobre d'un Zenit impotent. La parella Calathes-Higgins rutllava a la perfecció i el Barça anava ampliant el seu avantatge sense pressa, però sense pausa: 16-14 al final del primer període, 44-33 al descans i, amb un triple de Westermann sobre la botzina, 79-60 al final del tercer quart. Tot semblava dat i beneït. I dat potser sí que estava, però no pas beneït.

Xavier Pascual és un entrenador que ha elevat aquest club de ser un dels ocupants de la part baixa d'aquesta competidíssima Eurolliga a la tercera plaça, momentània, ara mateix en la classificació. I això, no en tinguin cap dubte, és mèrit seu. I una de les màximes que ha imprès en els seus jugadors és la de lluitar fins el final. I això ha fet que en el darrer quart el Zenit li hagi anat retallant la diferència al Barcelona fins un al·lucinant triple final de Pangos -si, Pangos, aquell jugador que va passar amb més pena que glòria per l'entitat blaugrana fins la temporada passada- que li ha permès igualar el basquet average i marxar del Palau amb un regust de victòria.

Tot i això, ningú no s'ha d'exclamar massa. En aquesta Eurolliga qualsevol et pot pintar la cara i queda clar que el Zenit és un equip de play-off. La veritat és que, amb aquest sofert triomf, el Barça aconsegueix la cinquena victòria consecutiva i referma el seu liderat.

Els blaugranes visitaran aquest dijous, a les 20h, l'Olympiacos grec en la que serà la 23a jornada de l'Eurolliga. Els de Saras, que són líders de la competició amb un balanç de 16-6, visiten un conjunt del Pireu molt perillós i que ja va vèncer al Palau el passat mes de desembre.

El club ha comunicat que Abrines, amb molèsties musculars, serà baixa per aquest partit.

 

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut