Trenta minuts de somni que donen els tres punts al Nàstic (5-3)

Miquel RibasActualitzat

Victòria balsàmica i contundent del Nàstic contra la Cultural Lleonesa, un rival directe per la permanència. La màxima "entrenador nou, victòria segura" s'ha complert, però el nou entrenador, José Antonio Gordillo, ha començat veient com als sis minuts de joc la Cultural s'ha avançat en el marcador.

Antonio Martínez ha sabut aprofitar un rebot que li ha caigut als peus per plantar-se davant Dimitrievski i fer el primer gol del partit (0-1). Els tarragonins han avançat línies, però deu minuts després ha pujat el 0-2. Buendía ha controlat una pilota morta per avançar-se a Pleguezuelo i marcar. Els jugadors del Nàstic han quedat tocats amb el 0 a 2 al descans.

En la segona meitat, l'equip de Gordillo ha sortit endollat i ha capgirat un partit que tenia força complicat. Als deu minuts de joc de la represa, el Nàstic ha fet l'1 a 2 gràcies a un potent xut amb l'esquerra d'Álvaro Vázquez. Dos minuts després ha pujat l'empat a 2 gràcies a l'oportunisme de Barreiro dins l'àrea.

A partir d'aquí, el Nàstic s'ha destapat i ha arribat el festival golejador. El 3 a 2 ha estat obra d'Uche, després rematar una pilota de cop de cap d'Álvaro. Cinc minuts després ha pujat el 4 a 2, obra de Manu Barreiro, davant del desconcert dels jujadors de la Cultural, totalment descentrats.

El repòquer de gols del Nàstic l'ha fet Dumitru des de dins l'àrea. L'equip de Gordillo havia capgirat el partit en 30 minuts de joc (5-2).

En el temps afegit, la Cultural ha aprofitat una errada de Gaztañaga. El defensa ha deixat en safata el tercer gol al Llevant, que ha marcat Señé.

La victòria del Nàstic permet que l'equip tarragoní depengui totalment d'ell per assegurar-se la permanència en els dos últims partits que queden per acabar la Lliga.