FAQS sobre l'atestat dels Mossos sobre el cas Barçagate
Un membre dels Mossos entra a les oficines del Barça durant els escorcolls pel Barçagate (EFE)
Barça

Treballadors d'I3 Ventures confessen l'eliminació d'informació rellevant del cas Barçagate

Segons informa SER Catalunya, l'empresa hauria eliminat dispositius que contenien informacions rellevants relacionades amb el Barça i s'haurien formatejat ordinadors quan Price Waterhouse Cooper va demanar col·laboració per l'elaboració de l'auditoria

Redacció Esport3Actualitzat

El polèmic cas del Barçagate segueix sota investigació judicial, tot i que es van sabent més detalls amb el pas dels dies. Segons ha avançat SER Catalunya, el Ministeri Fiscal ha demanat una pròrroga de la instrucció de sis mesos, que es podria allargar fins a final d'aquest any, per poder analitzar tota la documentació pendent. Encara falta l'informe definitiu dels Mossos d'Esquadra, la seva posterior anàlisi i tot el buidatge del material electrònic requisat a Josep Maria Bartomeu i altres directius del FC Barcelona.

Segons això, un cop es rebi tota la informació, la Fiscalia demanarà que es citi a declarar exdirectius i extreballadors del club blaugrana i també extreballadors d'I3 Ventures, una de les empreses presumptament implicades en la trama per desprestigiar persones de l'entorn crítiques amb la directiva de Bartomeu.

Sobre les declaracions del passat 1 de març davant dels Mossos d'Esquadra, ha trascendit que empleats d'I3Ventures van admetre la realitat dels comptes "bots" a Facebook i Twitter, confirmant que la seva feina era alimentar-los i que es feien mems sobre Piqué, Guardiola o Víctor Font. En aquestes declaracions davant els Mossos, també s'ha sabut l'eliminació de dispositius que contenien informacions rellevants relacionades amb el Barça i la formatació d'ordinadors quan Price Waterhouse Cooper va demanar col·laboració per l'elaboració de l'auditoria.

ARXIVAT A:
Barçagate
Anar al contingut