Treballadíssima victòria del Barça Lassa (@FCBbasket)

Treballadíssima victòria del Barça Lassa contra el Zalgiris (78-72)

El Barça ha hagut de lluitar davant d'un Zalgiris que en cap moment ha marxat del partit i que ha disputat la victòria fins al xiulet final

Jordi RobirosaActualitzat

El FC Barcelona Lassa s'ha emportat una victòria de mèrit al Palau davant d'un Zalgiris que en cap moment ha marxat del partit i que ha disputat la victòria fins al xiulet final (78-72).

El geni es diu Sarunas Jasikevicius; es miri com es vulgui. Amb un equip justet, que, teòricament hauria de lluitar per evitar les últimes places de la classificació, l'entrenador lituà aconsegueix mantenir la màxima tensió dels seus homes i fer que competeixin fins al final. Això és el que ha passat al Palau i del 48-38 en el minut 22 s'ha passat al 60-62 en el 30. A Pesic li va tocar ajustar els matxos.

El partit ha tingut dues cares diferenciades. Una primera part magnífica, amb un basquetbol lluït, amb jugades espectaculars, i una segona part d'errors, nervis i pèrdues, amb una certa por a la derrota (Barcelona) i un cert vertigen a la victòria (Zalgiris).

Però al final, en un darrer quart de poca anotació (18-10) el Palau ha dictat sentència. Una victòria importantíssima del FC Barcelona que l'acosta a la quarta plaça.