La pel·lícula de terror es repeteix a La Seu (58-59)
El Cadí La Seu torna a perdre sobre la botzina (@sedisbasquet)

El Cadí la Seu torna a perdre a l'últim segon, ara contra el València (58-59)

Victòries de l'Spar Girona i del Barça CBS

El Cadí ara mateix no és un equip amb sort. Competeix contra els millors de la Lliga Femenina, però en aquest inici de curs s'ha trobat amb dues cistelles increïbles i molt similars que li han costat dos partits. A diferència del partit contra el Guernica, però, el tir del València d'avui ha estat dintre del temps reglamentari:

Després de destrossar el Barça Santfeliuenc (91-34) dijous, el València s'ha trobat un Cadí molt més competitiu. L'últim minut ha estat espectacular, amb un duel entre Jewell Tunstull i Cristina Ouviña. L'aragonesa ha empatat a 56 a 13 segons, però la nord-americana ha anotat el 58 a 56 tot seguit. Després han vingut els dobles d'Alba Torrens, i el partit semblava guanyat pel Sedis a 3 segons i possessió. Però Laura Peña ha volgut retenir la pilota i hi ha hagut lluita i alternança de possessió, que ha afavorit el València. Ouviña ha donat un cop moral de consideració amb un tir colossal.

Treballada victòria de l'Spar Girona a la pista del Jairis (71-79)

Les jugadores de Bernat Canut han dominat un partit en què les murcianes, entrenades per l'extècnic de l'Uni Eric Surís, han imposat el seu nivell físic defensiu a la primera meitat.

A la represa les gironines han trencat el partit gràcies a l'encert exterior i han sumat la setena victòria a la Lliga femenina.

Treballada victòria de l'Uni Girona a la pista del Jairis (71-79)
Laia Flores ha anotat 16 punts (@serlofot/@unigirona)

Laia Flores ha estat la jugadora més destacada, amb 16 punts. L'Uni Girona colidera la Lliga Femenina, amb el mateix balanç que el Casademont Saragossa.

El Barça CBS s'imposa en els darrers minuts a l'IDK Euskotren (80-66)

El Barça CBS ha aconseguit la seva sisena victòria a la màxima categoria del bàsquet femení. L'equip català ha superat l'IDK Euskotren de Sant Sebastià per 80-66 en un partit disputat. Després del domini local a la primera part, les basques s'han despertat en el tercer quart, però les jugadores blaugranes han pogut resoldre el partit als darrers deu minuts.

El Barça tornarà a jugar dimarts 6 de desembre el partit de la segona jornada contra l'Spar Girona que es va haver d'ajornar per un compromís europeu de les gironines.