Ronald Koeman va criticar l'arbitratge de Munuera Martínez després del clàssic (Albert Gea / Reuters)
Barça

Traslladen a Competició les declaracions de Koeman després del clàssic al Camp Nou

L'entrenador del Barça va criticar durament l'actuació de l'àrbitre Munuera Martínez pel polèmic penal de Lenglet sobre Sergio Ramos i podria ser sancionat pel Comitè de Competició

Redacció Esport3Actualitzat

El Departament d'Integritat de la Federació Espanyola de Futbol ha traslladat al Comitè de Competició les declaracions de l'entrenador del FC Barcelona, ​​Ronald Koeman, i el tuit del directiu blaugrana Xavier Vilajoana en què criticaven l'actuació de l'àrbitre Munuera Martínez al clàssic al Camp Nou, segons ha informat aquest dimarts la periodista de la cadena COPE Arancha Rodríguez.

L'entrenador de Barça va qualificar de "decisiu" el penal assenyalat a favor del Reial Madrid després d'una agafada de Lenglet a Sergio Ramos dins de l'àrea i va assegurar a la roda de premsa posterior al partit que fins ara el VAR sempre havia pres decisions contràries al conjunt blaugrana.

"He dit a l'àrbitre (Martínez Munuera) que si em poden explicar un dia el tema del VAR a Espanya. Portem cinc jornades i el VAR només ha entrat en contra del Barça. Mai ha entrat ni amb Messi contra el Sevilla, ni en les dues faltes que són vermella contra el Getafe. La meva pregunta a l'àrbitre ha estat per què hi ha VAR només en contra nostra."

Per la seva banda, el directiu blaugrana Xavier Vilajoana va escriure un missatge al seu compte de Twitter crític amb l'arbitratge durant el partit de dissabte passat: "Això és un puto escàndol. Munuera, te'n pots anar a cagar".

Ara, el Comitè de Competició haurà de decidir si aquestes manifestacions crítiques amb l'arbitratge del tècnic del Barça i del directiu blaugrana poden rebre algun tipus de sanció. Si s'acaba obrint un expedient disciplinari, la sanció podria anar dels 4 als 12 partits.

ARXIVAT A:
Koeman
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut