Pol Lozano, un debut esperançador
Espanyol

Pol Lozano: "Tots els jugadors estan al cent per cent amb Gallego"

Pol Lozano, que va tenir un bon debut contra el Ferencváros, avala el tècnic: "És un entrenador especial, amb el seu treball arriben les coses positives"

Oriol VidalActualitzat

El retorn agredolç a la Lliga Europa ha enrarit de nou l'ambient a l'Espanyol. Pocs s'esperaven un empat a casa davant el Ferencvaros i el pitjor, les sensacions, que han confós més l'entorn i han deixat en no-res el triomf d'Ipurua. Tot i la reacció del segon temps, el desconcert del primer acte ha tornat a generar dubtes al voltant de David Gallego, que segueix sense trobar la tecla per activar bona part dels seus futbolistes.

Aquest divendres, però, el tècnic ha rebut el suport del jove Pol Lozano, que va debutar de titular al costat de Marc Roca en el doble pivot. El de Sant Quirze del Vallès, dels pocs encertats davant els hongaresos, ha reivindicat la figura d'un míster que coneix molt bé del filial i ha barrat el pas a qualsevol especulació:

"Gallego és un entrenador molt especial. Tota la plantilla està al cent per cent ell. Potser costa al començament, però els que hem treballat amb ell sabem que al final arriben coses positives. És un procés, però ja es van veient més coses."

Internacional sub-21, Lozano també ha avaluat la dificultat del grup de l'Espanyol, ahir tot sorpreses: a l'empat blanc-i-blau, s'hi va sumar la desfeta del CSKA de Moscou al camp del Ludogorets per un aclaparador 5-1.

"Si els equips hi són és perquè han fet mèrits a les seves lligues, són equips bons. A la segona meitat vam estar bé. El que decideix els partits són detalls que en Europa League es noten més. Mirarem de corregir els petits errors que vam fer i millorar."

Lozano va ser un dels set jugadors del planter que van arribar a jugar en aquest duel europeu. La seva estrena a l'onze en partit oficial, culminada amb una bona clarividència sobre la gespa, ha suposat tot un somni per a aquest futbolista de 19 anys. L'any 2007, en l'últim concurs europeu dels periquitos, era aplegapilotes.

"Porto molts anys aquí i veure't de titular és especial, molt maco. Tots els nois de la base diran el mateix. Crec que li va fer més il·lusió al meu pare que a mi: és un premi i el míster m'ha donat tota la confiança necessària."

Després del bon paper contra el conjunt magiar, Lozanp pot entrar a les rotacions previstes per a un calendari tan atapeït com compromès: diumenge, visita de la Reial Societat; dijous, jornada intersetmanal a Balaídos; i tres dies més tard, retorn a l'RCDE Stadium de Sergio González i el seu Valladolid. Un tècnic que, com Gallego, ja va comprovar les dificultats de ser profeta a casa.

Anar al contingut