Els jugadors de l'Atlètic de Madrid celebren el gol de Gaitán (EFE)

Tots els gols de Primera Divisió

L'Atlètic ha guanyat per la mínima el Betis, amb un gol de Gaitán en el minut 8; el Leganés i l'Athletic empaten sense gols

L'Atlètic de Madrid ha guanyat el Betis (1-0) al Vicente Calderón, per la mínima. El de Gaitán ha estat l'únic gol del partit anotat en el minut 8. El jugador matalasser ha rematat, dins de l'àrea petita amb la cama esquerra, un servei del croat Vrsaljko. L'Atlètic encadena el seu tercer triomf consecutiu a la Lliga i suma 34 punts a la taula de classificació, mentre que el Betis continua amb 21.

El Celta pateix però suma els tres punts

El Celta ha patit per a sumar els tres punts a casa davant de l'Alabès. Els de Pellegrino, que han jugat tota la segona part amb un efectiu menys per l'expulsió de Feddal han aguantat fins al minut 89, quan Radoja ha marcat el gol dels gallecs.

Empat sense gols entre Leganés i Athletic

El Leganés ha dominat sobre l'Athletic Club aquest dissabte a l'Estadi Municipal de Butarque, però s'ha hagut de conformar amb només un punt (0-0). El Leganés ha perdonat la vida a un quadre basc ha tornar a mostrar la seva pobra versió a domicili.

Dépor i Vila-real no marquen

El duel entre el Deportivo de La Corunya i el Vila-real també ha acabat sense gols, amb un empat a 0 i un punt per cada equip. La primera part ha estat molt tàctica, amb poques ocasions. A la segona s'ha vist una mica més de futbol. Els visitants s'allunyen de les posiciones que permeten jugar la Lliga de Campions.

L'Sporting no reacciona

L'Sporting segueix en caiguda lliure. Aquest diumenge, una altra derrota, contra l'Eibar, que només ha necessitat quatre minuts per marcar el zero a un. L'ha fet Adrián, però Carmona ha reestablert l'equilibri poc després. En només dos minuts, entre el 21 i el 23, l'Eibar ha marcat dos gols més. El primer, Pedro León, i l'un a tres, Antonio Luna. L'equip del Pitu només ha pogut reduir diferències amb el 2 a 3 que ha firmat Cases.

Duel de cuers en taules

El duel de cuers ha perjudicat tots dos equips. Repartiment de punts entre el Granada i l'Osasuna. Han marcat primer els navarresos, mitjançant Oriol Riera. En la segona part, Kravets ha fet l'empat a un definitiu per a un Granada que ha acabat amb nou jugadors.