Futbol

Tots els equips de la Primera Divisió femenina s'inscriuen a la nova competició proposada per la Federació

Els 16 equips que formen part de la màxima categoria s'han adherit a l'únic campionat que garanteix l'accés a la competició europea i que dona garanties laborals i salarials a les jugadores
Actualitzat
Tots els equips de futbol femení de la màxima categoria s'inscriuen al model de competició proposat per la Federació Espanyola

Tots els equips femenins de Primera Divisió han decidit abandonar LaLiga i adherir-se a la nova competició que proposa la Federació Espanyola de Futbol. L'anomenada Primera Divisió Pro tindrà, doncs, la participació d'equips com el Barça, l'Espanyol o l'Atlètic de Madrid.

Segons la Federació, aquesta nova competició potenciarà la professionalització del futbol femení i donarà garanties laborals i salarials a les jugadores. A més, un altre dels grans arguments per fer aquest pas és que la Primera Divisió Pro és l'única que dona accés a la competició europea.

Aquest nou model de lliga organitzat per la Federació passa a substituir la lliga Iberdrola, que estava en mans de la Lliga. La primera jornada serà el 7-8 de setembre.

Anar al contingut