Anthony Davis i Lebron James
Anthony Davis i Lebron James
Bàsquet

Tothom s'emociona amb el rècord de LeBron James excepte Anthony Davis

Sorprèn l'actitud del pivot dels Lakers davant la gesta del seu company

Redacció Esport3Actualitzat

El rècord de LeBron James era una qüestió de temps, i per això quan s'ha produït totes les grans icones de l'NBA, així com franquícies i adversaris han celebrat l'efemèride i han felicitat el jugador. Començant per Magic Johnson, que també era present al pavelló, i que ha recordat que ell era el director d'operacions dels Lakers quan va convèncer James perquè anés al club californià.

 

 

El lleig d'Anthony Davis

Entre totes les mostres d'afecte, tant a les xarxes com en directe al Crypto Arena, ha sobtat l'actitud d'un jugador molt proper a LeBron James, Anthony Davis. 

El pivot dels Lakers es trobava a la banqueta en el moment en què James estava a punt d'aconseguir trencar la històrica marca d'Abdul-Jabbar. Mentre els seus companys estaven drets per no perdre's un moment històric, ell anava a seure amb gest fins i tot cansat.

 

 

Posteriorment, quan el mateix James saluda els seus companys i li passa la mà per l'esquena, la Cella li diu que ell estava al vestidor quan s'ha produït el rècord. Una reacció curiosa que ni el mateix James s'explicava. 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut