Piqué i Vinicius, compartint impresions
Piqué i Vinicius, compartint impresions
Barça

La piscina de Vinicius que empipa Piqué

La qualitat dels 22 futbolistes està fora de qualsevol dubte, malgrat tot el Madrid-Barça no està exempt d'entrades dures, tensió entre els protagonistes i una mica de teatre

Redacció Esport3Actualitzat

Els primers 45 minuts del clàssic del Bernabéu s'han saldat amb tres targetes, una a les files locals (Toni Kroos) i dues a les visitants, De Jong i Sergio Busquets. I és que el Madrid-Barça d'aquesta segona volta està sent, com tot bon clàssic, un partit tens, amb entrades dures i una mica de teatre. Repassem algunes de les jugades més polèmiques a banda i banda. Per cert, el VAR no ha entrat en cap d'elles:

Vinicius es llança a la piscina i se les veu amb Piqué

Vinicius encarava Ter Stegen quan ha decidit intentar enredar l'àrbitre. El brasiler s'ha llançat a la piscina... però no hi havia aigua. Una de les imatges del partit serà la de Gerard Piqué ofès per l'acció del davanter brasiler, enrabiat perquè no havia aconseguit el seu propòsit. Després d'un acalorat intercanvi d'impressions, tot ha acabat amb una mitja abraçada per l'espatlla. A l'inici de la segona meitat, amb 0-3 al marcador, els dos jugadors de sang calenta s'han tornat a enganxar.

Aubameyang arriba tard a una pilota dividida

Abans de marcar el primer gol del partit, Auba, que en porta 8 en 11 partits amb el Barça, ha pogut veure la primera targeta del partit en una jugada en què ha arribat tard a una pilota dividida. Per sort, els tacs del davanter s'han clavat a la protecció de Toni Kroos i la jugada només ha estat sancionada amb falta.

Possible cop de colze de Carvajal

Ferran Torres, com sempre molt actiu, s'escapava de la marca de Carvajal per banda esquerra quan el madrileny li ha etzibat un cop a la cara. Tampoc ha merescut la targeta de Martínez Munuera.

Kroos tomba Busquets i veu la primera targeta

L'àrbitre ha trigat a ensenyar la primera cartolina i quan ho ha fet hauria pogut ser de color taronja. El destinatari, l'alemany Kroos, ha tombat Sergio Busquets en una entrada amb força desproporcionada.

 

Jugada antiesportiva de Modric

El croat Luka Modric havia de tornar la pilota esportivament i una mica més i acaba fent una vaselina a Ter Stegen des del mig del camp. Un excés de picaresca que, afortunadament per a l'espectacle, no ha acabat en gol. 

I el guió del partit encara tenia reservada un últim passatge ple de misteri...

Torna a veure les jugades i els gols del Madrid - Barça (0-4)

ARXIVAT A:
Gerard PiquéEl Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut