Barça

Tota la plantilla del Barça assisteix a l'entrenament voluntari tot i la vaga del futbol espanyol

Sense futbol aquest cap setmana, el pròxim compromís del Barça és dilluns amb la disputa del Gamper contra el Nàpols. La plantilla blaugrana s'ha tornat a trobar a la Ciutat Esportiva tot i que els entrenaments eren voluntaris a causa de la vaga que hi ha al futbol espanyol. El Barça havia previst fer doble sessió d'entrenament a porta tancada i, com és habitual, durant tota aquesta setmana, els jugadors han estat convocats a les nou. Guardiola ha comptat amb la presència de tota la plantilla. Alexis, Puyol i Afellay han fet treball específic, i Maxwell ja hi ha participat amb la resta del grup. A la tarda, els jugadors han rebut la visita del jugador de l'NBA LeBron James. Guardiola dóna un dia de descans a l'equip, que no s'entrenarà fins dilluns a les nou del matí, en una sessió que serà novament voluntària a causa de la vaga.

Actualitzat
Són molts els equips que aquest cap de setmana no s'entrenen per tal de seguir la vaga convocada per l'Associació de Futbolistes Espanyols i que ha fet suspendre la primera jornada de Lliga a Primera i Segona. Per exemple, l'Espanyol ha suspès totes les sessions preparatòries i no tornarà als entrenaments fins a dimarts que ve.

El Barça no ha estat l'únic equip que s'ha entrenat. Un altre que ho ha fet ha estat el Madrid de Mourinho, malgrat que no té cap partit oficial a la vista. No és el cas del Vila-real, que dimarts es juga el pas a la lligueta de la Champions, contra l'Odense, en un partit a cara o creu, i que també ha trepitjat la gespa. Igual que el Getafe. Tot i que no hi ha data per començar la Lliga, el conjunt madrileny no vol trencar tota la preparació feta fins ara.

A la tarda, els jugadors barcelonistes han rebut una visita especial, la de l'estrella de l'NBA LeBron James, que es troba a Barcelona fent actes promocionals. La plantilla blaugrana s'ha fotografiat amb el jugador dels Miami Heat.

Després de guanyar la Supercopa, els jugadors del Barça han tornat a viure una jornada tranquil·la. Amb la voluntat de passar pàgina i oblidar els incidents del partit contra el Madrid, el Barça es va fer aquest divendres la foto oficial de la plantilla per aquesta temporada 2011-2012. Al grup, dues cares noves, la d'Alexis Sánchez i la de Cesc Fàbregas. El migcampista d'Arenys afronta amb optimisme el nou repte de jugar amb el Barça, on espera aprendre molt dels companys i, sobretot, de Guardiola.

Comença la 34a Trobada Mundial de Penyes al Camp Nou

La Trobada Mundial de Penyes del Barça ha tornat al Camp Nou, dotze anys després. L'edició número 34 ha començat el dissabte. La primera jornada ha culminat amb un sopar de benvinguda en què hi havia prop de mil penyistes. La trobada s'ha inclòs en la gran Festa Barça que ha organitzat la junta de Sandro Rosell, després que la falta de candidatures i la situació econòmica obligués a aparcar el caràcter itinerant de la celebració. Seguirà fins al Gamper i inclou el torneig internacional de futbol-7, trobades gastronòmiques i el gran congrés de penyes.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut