BARÇA

Tot venut per a la final de la Champions femenina

Uns 10.000 culers acompanyaran el Barça a Eindhoven

Redacció Esport3Actualitzat

Un total de 34.000 localitats disponibles, les 34.000 esgotades. El dia 3 de juny, a les 16 h de la tarda, no hi haurà ni una cadira lliure al Philips Stadion d'Eindhoven, escenari de la final de la Champions femenina entre el Barça i el Wolfsburg. Als Països Baixos, doncs, es repetiran les imatges de milers de seguidors barcelonistes donant suport a l'equip de Jonatan Giráldez. 

Els seguidors culers van esgotar en un tres i no res el primer paquet de 3.400 entrades i ha estat necessari un sorteig per assignar les 500 que el club va poder oferir en segona instància, perquè les peticions van ser moltíssimes, 1.769 concretament. A tot això cal sumar-hi les entrades que els barcelonistes han comprat directament a la UEFA, unes 5.200.

Imatge de l'estadi del PSV
L'estadi del PSV acollirà la final de la Champions al juny del 2023 (UEFA)

Fet i fet, seran uns 10.000, els seguidors blaugrana que donaran suport a Alèxia, Aitana i companyia a l'estadi del PSV. Unes jugadores que encara assaboreixen la rua de dilluns pels carrers de Barcelona. Celebraven la Lliga, però amb la mirada posada a Eindhoven. Alèxia Putellas assegurava que han gaudit "moltíssim d'aquesta rua."

És una Lliga que s'ha de celebrar molt però des del dia que ens vam classificar per a la final, una part del nostre cap és a Eindhoven. Tornarem a necessitar l'afició amb nosaltres, necessitarem que ens doni el suport que ens ha donat durant tota la temporada. Tenim ganes de tornar-los aquest suport guanyant la Champions."

La derrota a Torí contra l'Olympique va fer mal, però a Eindhoven tenen la possibilitat de treure's l'espina i guanyar la competició continental per segona vegada

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut