La imatge oficial del campionat, amb algunes de les millors participants
La imatge oficial del campionat, amb algunes de les millors participants
Hoquei herba

EN DIRECTE | el Mundial d'Hoquei Herba femení

L'equip espanyol, entrenat per l'anglès Adrian Lock i amb set jugadores catalanes, aspira a podi. Esport3 farà un ampli seguiment del campionat

Lluís Cervelló TorresActualitzat

El Mundial femení d'hoquei herba es pot seguir en directe per Esport3:

 

 

L'equip espanyol, entrenat per l'anglès Adrian Lock i amb set jugadores catalanes entre les vint seleccionades, buscarà una posició en el podi.

Formen part de la plantilla Georgina Oliva, Xantal Giné, Marta Segú, Laia Vidosa, Jana Martínez, Clara Ycart i Júlia Strappato.

En l'últim Mundial, el 2018 a Londres, van aconseguir el bronze. En canvi, a Tòquio 2020 no van poder repetir l'èxit, i en la ProLeague d'aquest any Espanya ha acabat en la cinquena posició.

Un escenari especial

L'Estadi Olímpic de Terrassa acollirà aquest Mundial, que serà el retorn de l'hoquei herba en aquest escenari 30 anys després de ser la seu d'aquest esport en els Jocs Olímpics de Barcelona 92. La primera fase del Mundial, així com els vuitens i quarts de final, es jugaran en dues seus diferents, Amsterdam (grups A i B) i Terrassa (grups C i D). Les semifinals (16 de juliol) i la Final (17 de juliol) es jugaran a l'Estadi Olímpic de Terrassa.

Espanya, que ocupa el setè lloc del rànquing mundial, està enquadrada en el grup C, juntament amb l'Argentina, Corea i el Canadà. El rival més fort del grup serà l'Argentina, segona del rànquing mundial i actual campiona de la Pro League.

De la resta de grups, el clar favorit a l'or és Països Baixos, el millor equip del món i que ha estat campiona en vuit dels catorze Mundials jugats des del 1974. Altres equips com Austràlia, Alemanya, Anglaterra, Bèlgica o l'Índia també formen part del grup de candidats a medalla.

El canal Esport3 farà un ampli seguiment del campionat, amb una vintena de retransmissions de partits en directe.

Els partits de grup de la selecció espanyola

1 de juliol: Espanya - Canadà (21.30)

3 de juliol: Espanya - Argentina (21.30)

7 de juliol: Corea - Espanya (21.30)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut